Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /home/btcspot/public_html/includes/menu.inc).

Bitcoin naar 5000 US$

Dit bericht wordt geplaatst circa 5 jaar na de lancering van deze website. In december 2013 was één bitcoin omgerekend ongeer 1.000 US$

Het is bijzonder om terug te kijken na 5 jaar.

Inmiddels hebben we een gigantische bull run gehad in 2017 en een dramatische terugval.

Als de vraag (bitcoin naar 5000) of de voorspelling in december 2013 zou worden gesteld is deze anders dan dat hij nu zou worden gesteld. Bitcoin of zijn afkorting BTC is nu omgerekend circa 5.500 US$ waard.

Het is "wat de gek er voor geeft" zeggen sommigen.

Een veel gehoorde uitspraak is: "If you can't hold it, you don't own it"

Opmerking: Dit is ook waar voor geld wat op de bank staat. U bent creditor van de bank. Gaat de bank failliet, dan is het maar de vraag of u uw geld terugkrijgt.

Vasthouden is in principe een oude en conservatieve gedachte want het vasthouden zit vaak in de historische monetaire zaken zoals goud en zilver.

We gaan een stapje verder voor de jongere generatie: "If you can't remember it, you don't own it" 

Voor veel cryptocurrencies dient men een password te onthouden. Ben je deze kwijt, dan ben je echt de pineut.

Nu de vraag: Gaat Bitcoin naar 5.000 US$ ?
Dat is goed mogelijk, maar we bereiken op een gegeven moment een niveau waarbij het risico naar beneden erg laag wordt en waarbij de kansen omhoogd aanzienlijk toenemen.

Disclaimer: Dit is geen financieel advies