Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /home/btcspot/public_html/includes/menu.inc).

Wie verdient er aan bitcoin?

Er zijn natuurlijk altijd mensen die willen gaan verdienen aan de handel in bitcoins. Zeker nu dit nieuw is biedt dit mogelijk nieuwe kansen. Alle partijen die bitcoins hebben kunnen deze verkopen. Deze kunnen alleen worden verkocht als je ze echt hebt. Er zit een marge tussen de inkoop en de verkoop zoals dat vroeger ook gold voor een grenswisselkantoor. De marge is ongeveer 3% en deze is vergelijkbaar met die van creditcard maatschappijen.

Omdat de vraag naat bitcoins toeneemt zal de waarde van een bitcoin toenemen. Het verzamelen van bitcoins kan worden gezien als belegging.

Het principe van bitcoin is dat nieuw geld gemaakt kan worden door het te delven. Het is zeldzaam en wordt steeds zeldzamer. In het begin kon men redelijk snel bitcoins delven. Op dit moment moet je veel investeren om bitcoins to kunnen delven. Het aantal bitcoins dat uiteindelijk op de markt zal komen is 21 Miljoen. Op het moment van dit schrijven hebben alle bitcoins een waarde van ruim 14 Miljard US$.